SEO teksten

Portfolio overzicht               Diensten

Blogs & Artikelen

Bij 27vakantiedagen.nl heb ik de kans gekregen om te groeien. Wat begon met een paar blogjes is uitgegroeid tot een langdurige samenwerking. Ik heb inmiddels meer dan 100 informatieve SEO teksten voor deze site geschreven over de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen.

Wezan SEO teksten

Wezan is een online warenhuis met een grote variatie aan producten. Ik schrijf doorlopend informatieve en wervende SEO teksten waardoor de webshop steeds beter vindbaar wordt.

SEO teksten zonnestudio

Alle teksten op de website van zonnestudio Leidschendam zijn van mijn hand.

zigzag-logo

De Zig Zag is een super tof alternatief keldercafé in Weert, mijn woonplaats. Het café bestaat al 30 jaar, maar heeft pas sinds kort een eigen website. Ik heb alle teksten voor mijn rekening genomen.